Maalaus- ja tasoitetyöt Helsingissä ja Järvenpäässä

Maalisoppi Oy:n ammattilaisilla on vuosien kokemus kaikenlaisista maalaus- ja tasoitetöistä. Toiminta-alueemme ulottuu Järvenpäästä Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun alueelle. 

Teemme maalaukset ja tasoitukset niin urakka- kuin päiväpalkallakin, joten kaikenlaiset kohteet saavat uuden maalipinnan meidän avullamme. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kuin yrityksetkin, joten pyydä tarjousta!

Tasoitetyöt

Tasoitetyöt vaativat ammattitaitoista tekijää, jotta tuloksesta tulee laadukas. Maalisoppi Oy tekee kaikenlaiset tasoitukset ammattitaidolla. Aluksi levitämme laastin kohteeseen joko lastan avulla tai koneellisesti ruiskuttamalla. Sen jälkeen laasti liipataan sileäksi leveän lastan avulla. 

Sisämaalaukset

Rakennuksesi sisätiloissa Maalisoppi Oy hoitaa kaikkien pintojen maalaukset. Keittiön seinien, käytävien ja kylpyhuoneen pintojen maalaus onnistuu ammattilaisiltamme laadukkaasti jokaisen maalattavan pinnan erikoisominaisuudet huomioiden.

Ulkomaalaukset

Jos rakennuksesi vaatii kunnostusta ulkopuolelta, sekin hoituu Maalisoppi Oy:n ammattilaisilta. Seinäpintojen lisäksi maalaamme myös terassit ja patiot toiveidesi mukaisesti. Kun haluat, että maalaukset onnistuvat laadukkaasti, tilaa Maalisoppi Oy toteuttamaan projektiasi.

Myös pienet remontit

Kaikkien tekemiemme maalaustöiden lisäksi hoidamme tarvittaessa myös pienet remontit laadukkaasti ja johdonmukaisesti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta. Tarkat yhteystietomme ja tarjouspyyntölomakkeen "löydät täältä”.